nyt inlagg Jenny Lexhed

Visste du att du faktiskt skulle kunna göra din dokumenthantering mindre stressig och kanske till och med lite roligare? Ja, det är faktiskt sant! Om du verkligen avskyr att hantera dokument, ska du skaffa dig ett program för dokumenthantering. Här följer några saker som ett sådant program skulle kunna hjälpa dig med.

Hjälper dig spara värdefulla timmar

Något som ett program för dokumenthantering är riktigt bra på är att hjälpa dig att spara värdefull arbetstid. Vem vet hur många tusentals arbetstimmar som går förlorade på grund av krånglig dokumenthantering varje dag? Att investera i ett dokumenthanteringsprogram är bra för alla som hanterar många dokument varje dag. Ett sådant program är extra värdefullt för företag som bygger på just hantering av dokument.

Om du skulle vara intresserad av att skaffa dig ett eget dokumenthanteringsprogram eller system, kan du alltid läsa mer på www.tabellae.com. Där kan du läsa om hur ett program fungerar, samt hur du kan förbättra Dynamics 365. Där kan du även köpa ditt program, om du skulle känna dig redo att uppgradera din dokumenthantering.

mapper

Slipp svår kodning och redigering

Om man inte har tillgång till ett system eller program för dokumenthantering, kan man ofta behöva sköta all redigering och kodning manuellt. Detta är något som kan strula till det rejält, speciellt om man inte har mycket erfarenhet av det. Med ett dokumenthanteringsprogram behöver du inte spendera lika mycket tid och energi på detta.

De flesta breda och lättanvända program ger dig tillgång till mallar och layouts som du kan använda för att snabbt få till den typ av dokument du behöver. Varför slösa tid på redigering och kodning om man inte behöver? Om du inte tycker om att hantera all kodning och redigering manuellt ska du absolut se till att investera i ditt eget dokumenthanteringssystem. Med mallar och färdiga layouts kan du snabbt klicka och dra de olika delarna i dokumentet för att snabbt skapa precis det du behöver. Detta är en funktion som många sätter stort pris på, speciellt de som inte har så mycket erfarenhet av dokumentredigering och kodning.

Sköt alla dokument med ett och samma program

Manuell dokumenthantering är extra krävande, både när det gäller tid och energi. När du ska hantera dina dokument manuellt måste du ofta leta i genom mängder av mappar, papper och lådor. Att hitta ett fysiskt dokument bland många andra tar ofta riktigt lång tid. I vissa fall kan det nästan vara omöjligt. Genom att hantera alla dina dokument digitalt genom ett dokumenthanteringssystem slipper du bläddra runt och leta efter fysiska dokument.

Med ett riktigt dokumenthanteringsprogram kan du hantera alla dina utskrifter, elektroniska signaturer, fakturor och följesedlar på ett och samma ställe. Ett sådant program kan även hjälpa dig att skicka och ta emot dokument från kunder, leverantörer eller andra företag. Tyvärr använder inte alla samma filformat eller system. Utan ett program kan det därför vara svårt att hantera vissa filer och format som kommer från andra. Detta är ytterligare en anledning till att investera i ett ordentligt och smidigt program för dokumenthantering.