nyt inlagg Jenny Lexhed

Har du ett eller flera barn där hemma, som älskar serien Paw Patrol, eller Tasspatrullen som de heter på svenska? Då kan det vara värt att köpa Paw Patrol leksaker till dem. Ett stort utbud av Paw Patrol leksaker kan du hitta hos Billig Lek. Hos dem hittar du även en massa annat skoj för barn i olika åldrar, det till riktigt bra priser.

Upptäck Paw Patrols fascinerade värld

Paw Patrol är en kanadensisk tv-serie, om sex hjältemodiga hundvalpar som dina barn kanske redan har full koll på. Valparna heter Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye. Det finns idag även flera filmer med dessa valpar samt att det numera finns gott om Paw Patrol leksaker samt annat med dem på.

Kanske det finns en favorit bland alla valparna, eller gillar ditt barn alla? Det finns idag fina lekset, dör det ingår en eller flera hundar samt fordon. För det är ju så, varje valp har ett eget räddningsfordon som de använder sig av för att kunna utföra sina räddningsuppdrag.

Det är inte fel att köpa en eller flera Paw Patrol figurer samt ett eller flera utryckningsfordon. Det finns polisbilar, brandbilar, helikoptrar och en massa mer. Sedan finns det även annat kul tillbehör.

Det finns även andra Paw Patrol leksaker, då i form av mjukisdjur, pussel, spel, bollar samt en massa annat.

Ett kul fordon att satsa på, det är valpen Marshalls brandbil. Den kallas för Marshall RC Firetruck. I detta set så ingår då Marshall som Paw Patrol figur samt en stor fjärrstyrd brandbil med flera funktioner, som en utfällbar stege bland annat. Bilen har även blinkande ljus.

Ha roligt med Paw Patrol

Äventyr och att rädda någon ur knipa, det är vad Paw Patrol handlar om. Nu kan dina barn göra detta hemma med, genom att leka med sina Paw Patrol leksaker. De kan då återuppleva det som de sett på tv, eller så kan de skapa egna räddningsuppdrag och äventyr.

Inom Paw Patrol leksaker finns det en hel del. Det eftersom det finns ett stort utbud av Paw Patrol leksaker på nätet att köpa. Kanske en Ultimate Police Rescue där alla sex valpar får plats i bilen är värt att satsa på? I denna så ingår det även en polismotorcykel i miniformat, som får plats i bilen samt att det finns även ett gevär med tennisbollar som sitter fast på taket.

Inom Paw Patrol leksaker så finns det som vi tidigare sa även pussel, målarböcker, samt att det inte är fel att köpa alla filmerna på dvd!

Handla Paw Patrol leksaker billigt online

Att köpa leksaker brukar kunna bli ganska dyrt, men handlar du på rätt ställe, så kan du få mer för pengarna. Hos Billig Lek finns det ett stort utbud av Paw Patrol leksaker att hitta och det till riktigt bra priser. Hos dem kan du även hitta andra bra leksaker till riktigt bra priser. Det så att du kan köpa bra och billiga leksaker till alla dina barn.